hoofdpagina

keukens

koken uw passie, onze kennis

kantoorinrichting op maat

Volg ons op Facebook

Wooninrichting

Van Ontwerp tot uitvoering

Binnen- & schuifdeuren

Binnen- & schuifdeuren

Badkamer

Welkom Bij Maes interieurschrijnwerk,

' streven naar een tijdloos interieur '

Elk interieur vertelt zijn eigen verhaal, waarin u zich thuis voelt. Een interieur moet ademen en leven, het creëren van een eigen karakter dat past in het verhaal van de klant

Wij maken interieurs waarin de wensen van de mensen centraal staat. De samenwerking met de klant is belangrijk. De combinatie van uw wensen en onze ervaring en expertise vormen het ontwerp. Met als doel elk project is uniek en op maat gemaakt.

' Producten voor particulieren en professionelen '

Zowel particulieren als profesionel staan wij bij met advies. Zo kan je als particulier bij ons terecht voor keukens, badkamermeubels, dressings, maartkasten haardwanden,... .

Voor profesionelen kunnen wij van dienst zijn als toeleverancier of voor het inrichten van bv: winkels,en kantoren. Bij elk project staat de wensen en behoeftren van de klant centraal. Zo zal er eerst overlegd worden, waarna een voorontwerp volgd en erna een prijsofferte. Ook voor toelevering kunnen wij  verschillende diensten leveren. Alle kasten kunnen zowel gemonteerd als in zelf montage geleverd worden.

' In functie van de klant '

Maes interieur houd steeds de vinger aan de pols in materialen en trends.

Na een eerste verkennend gesprek waarbij we zorgvuldig luisteren naar uw wensen en verwachtingen, maakt onze interieur vormgever een voorontwerp. Dit ontwerp wordt tijdens de volgende afspraken verder afgesteld tot het volledig voldoet aan uw eisen.

' Garantie op kwaliteit met modernste technologie '

Maes interieurschrijnwerk BVBA heeft jarenlange ervaring op het vlak van interieurbouw en binnenschrijnwerk. Door deze kennis en expertise in combinatie met de modernste technologiën, kunnen wij kwaliteit tegen concurentiële prijzen garanderen. Samen met ons kan u de juiste materiaalkeuze, in combinatie met de daarbij horende afwerking en vakenis, om jouw droomproject te kunnen realiseren. Daarom aandacht te kunnen geven aan elk detail, produceren wij in ons eigen atelier, met hoogtechnologische machines en software. Hierdoor vertrouwen wij, dat ons werk een vorm van tijdloosheid nastreeft is en u blijvend tevreden bent. Aan de hand van de modernste technologie proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren, met het minimum aan restmateriaal.

Gebruikersregistratie


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
You didn't specify KeyCAPTCHA plugin settings in your Joomla backend.
Annuleren